Search with BusoLA

vineri, 8 ianuarie 2010

Eterna iubire PSD si PUR


Felul in care Antena 1 reflecta activitatea guvernului si relatia dintre PSD si PUR in teritoriu au fost principalele reprosuri schimbate de liderii celor doua partide. Presedintele PSD, Adrian Nastase, a declarat, joi seara, ca una dintre nemultumirile PSD privind colaborarea cu PUR este faptul ca unele pozitii exprimate de Antena 1 si "Jurnalul National" fata de activitatea guvernului si a PSD sunt nejustificate. "Intelegem ca Antena 1 si nu sunt organe de presa ale PUR, dar colegii nostri considera, probabil exagerat, ca anumite semnale, pozitii, atitudini sunt nejustificate fata de anumite activitati ale guvernului si ale PSD si sunt mai greu de inteles in cadrul atitudinii generale a mass-media", a spus Nastase, dupa o intalnire cu presedintele PUR, Dan Voiculescu. El a mai spus ca o alta nemultumire a PSD privind colaborarea cu PUR este ca, in unele judete, membri ai PSD care se cearta cu organizatia locala din care fac parte apar, apoi, in structurile locale ale PUR. "Acest lucru creeaza tensiune locala si este nevoie de clarificari", a aratat Nastase.
Presedintele PUR, Dan Voiculescu, a spus, la randul sau, ca partidul sau este si ramane solidar cu Guvernul Nastase. El a precizat insa ca nemultumirea PUR fata de colaborarea cu PSD este ca "baronii locali se considera stapanii zonelor respective si trateaza PUR ca pe o ruda saraca". Voiculescu a mai spus ca PUR este nemultumit si de faptul ca nu poate sa-si formeze grup parlamentar independent de grupul PSD.
Potrivit lui Voiculescu, liderii PSD si PUR vor trebui sa se intalneasca, din nou, in luna februarie, pentru a lamuri toate lucrurile. El a adaugat ca, incepand din luna ianuarie, comisiile de dialog ale celor doua partide se vor intalni o data la doua saptamani pentru a examina problemele concrete

Niciun comentariu: